Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

1: Kopek besar!
Jangan jadi macam Farah, dengan bangla pon dah sanggup.

2: Perogol Ayam
Dosa merogol...

3: Sifat terpuji lelaki
cekidaut : http://ceritarakyat2u.blogspot.com/2012/09/sangap-geram-tapi-hormat.html

4: Seman Langgan Pelacur
Abg Seman yang berasa ghairah malam tu segera menghubungi tokey pelacur di pusat bandar untuk melanggan pelacur. Abg Seman : Tokey i mahu sorang malam. Tapi i ada $20 je. Tokey : Aiya...20 ringgit ka,

5: 10 kegunaan payudara wanita
Salah satu kegunaannya ialah :   Memberi makan octopus lihat 10 kegunaan lain : http://ceritarakyat2u.blogspot.com/2012/09/10-kegunaan-payudara.html   klik LIKE kongsi ketawa dengan awek dan kawan

6: Temuduga Terbuka part 2
Amir : Aku baru je gi temuduga terbuka kat syarikat tu tadi, masa aku masuk bilik temuduga terus kena terajang.Ali : Aik, pasal apa pulak?Amir : Aku buatlah apa yang member aku suruh, sebab dia senang

7: Batang BF i Lagiiii..........(tut)
Ade 4sekawan ppuan 1kolej & stay dlm 1dorm..Leen,Ekin,Zue & Fara..diorang start berbaul tentang saiz batang BF (boy fren) diorang..   Leen : u all,u tau batang BF i besar remote ASTRO..be

8: Size Does Matter?
Rajab bru kenaL dgn awek ni kt Facebook..Rajab ni kartunis,die dah abis story la kt awek ni die ni sape & ape yg die guna dlm lukisan die..Nina name nye,jd dorg pon set time la nk kua date..dlm ke

9: Zakar Bengkak
Gani main futsal mlm tu dgn kekngkawan die,mse main die kne rembat kencang dgn pihak lawan..tepat kene zakar die..senak x ingat,memandangkan sakit & senak yg amat sgt die alami..die pon amik kputu

10: Ayah 'rasmi' dara anak
citer ni xlawak pun, just kongsi cini ^^ thanks sume sudi baca thanks lawakjenaka.com   klik utk baca citer http://ceritarakyat2u.blogspot.com/2011/06/siri-kisah-benar-ayah-rasmi-dara-anak.html &


Page 1 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]